Search

Coaching

COACHING

Hur kan coaching hjälpa? 

Du kan nå din fulla potential inom de områden som du själv önskar. För att veta vad som är mest angeläget gör vi en genomgång av olika områden i livet. Det kan handla om din personliga utveckling, familj, relationer, jobb, eller idrott. Vi ser på hur du har det idag och vart du vill komma. Skillnaden mellan idag och din morgondag blir vårt fokus. Genom kraftfulla övningar kommer ditt nuläge att förändras till det du vill ha istället. Det är en spännande utveckling som inte alltid är så bekväm men den är värd allt jobb i slutänden. 

En timmes coaching kostar 1050 kr. 
Boka via karin@andrins.se eller på tel: 0708-111 483
Vad är en coach? 
En coach är en person som ställer de rätta frågorna som gör att du verkligen kommer vidare där det låst sig. Detta bidrar till att du kan se nya möjligheter. Vi på andrins stöttar dig på din resa till de resultat du vill nå. Vi är utbildade NLP coacher. 

NLP - neuro lingvistisk programmering
Som arbetsredskap i coachningen har vi valt NLP. NLP bygger på bevisat effektiva tekniker för att hjälpa människor inom alla livets områden. NLP är ett sätt att beskriva hur våra tankar, känslor och beteenden hör ihop. Och inte minst viktigt, hur vi kan ändrar dem.