Search

Om oss

Om oss

Namnet Andrins är en sammanslagning av namnen bakom företaget: Anders och Karin Backensved. 
Vi är brinner för att utvecklas både tillsammans och individuellt. Vi delar också en önskan att hjälpa andra att tro på och nå sina mål, liksom att hitta den läkning som kan behövas.   
Vi bor och i Skärhamn tillsammans med vår familj. 

Mer om oss

Karin: Jag är i grunden en humanist och kulturarbetare som har arbetat med många spännande projekt och människor genom åren. Vid sidan av detta har jag mitt intresse för personlig utveckling alltid funnits med. Jag är utbildad i en rad olika healingtekniker. Jag är också diplomerad coach (NLP) och har studerat och praktiserat ayurveda och hur maten kan skapa läkning i oss. Jag arbetar sedan 2019 som yogainstruktör på Yogica i Skärhamn. Jag sätter också ihop yogadagar, retreats och själsligt stärkande evenemang. Min drivkraft är att få de som söker att hitta sin inre ledstjärna, att må bättre och finna lycka. 

Anders: Jag en utbildad ingenjör med stort intresse för människor och miljöfrågor, men har en stor bredd inom mitt yrkesliv där mycket har handlat om lärande. Jag är även utbildad kinesisk akupunktör och qi-gonginstruktör. Jag är coach (NLP) och certifierad trainer enligt INLPTA för att utbilda och certifiera andra till coach upp till masternivå. Min drivkraft har alltid varit att se andra människor växa. När elever verkligen har förstått får jag min belöning.