Search

Behandlingar

Healing på alla plan - kroppsligt, själsligt och mentalt

Vårt fokus är att hjälpa dig må bättre, på alla plan. För att göra det har vi samlat på oss en rad verktyg genom åren. Oftast består våra behandlingar av en kombination av dessa verktyg och erfarenheter.

Boka gärna in dig på ett första förutsättningslöst och gratis samtal kring vad som kan passa dig. 

Kontakt: karin@andrins.se eller tel: 0708-111 483
Healing
Generellt kan man säga att healing aktiverar och stimulerar kroppens egna förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både djupt avslappnad och fylld av energi på samma gång. Det är en mycket behaglig upplevelse för kropp och själ. Det kan också ge energi att skapa den förändring du så länge längtat efter.  
Se gärna beskrivningarna nedan för de olika healingformerna vi erbjuder. Se även under "kurser" om du vill utveckla dig vidare. 

 
Spirituell Reading
Ibland kan det hjälpa att ta en spirituell syn på saker som händer i livet. Vi sätter oss gemensamt i vila eller meditation - på plats i vårt behandlingsrum eller på distans - och med tarotkortens hjälp förmedlar vi budskapen som du behöver i detta nu. 
Coachning
Vi hjälper dig vidare i frågor där du fastnad, genom att ställa dig frågor som leder dig framåt. Coachning r inte en terapi, utan ett målfokuserande arbete som ibland kräver tid och engagemang. Vi finns vid din sida i processen och stöttar dig helhjärtat. 
Behandlingar
Alla våra behandlingar sker självklart med fullständig tystnadsplikt och respekt gentemot din process. 

Reiki healing

Reiki är en gammal energiteknik som höjer din energinivå. Den sätter igång läkning i din kropp och själ och stödjer ditt immunsystem. En Reiki behandling reducerar stress och ger en behaglig djupavslappning. 

Pris: 1050 kr/timme

För bokning maila karin@andrins.se

Shaman healing

En shamansk healing behandling ger dig avslappning på djupet. Den hjälper dig att få tillbaka din personliga kraft, att komma ur blockeringar, bli mer balanserad och hitta ny riktning i livet. 

Pris: 1050 kr/timme. 

För bokning maila karin@andrins.se