Search
Andrins

HealingkurserHealingkurs
Starta året med att lära dig något du har nytta av resten av ditt liv - att ge healing till dig själv och andra. Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla ditt inre och den helande kraften. Du har en vilja att ödmjukt öppna upp för den helande energi som kommer från högre frekvenser. Du kommer under året få möjlighet att fördjupa dig och gå vidare från steg 1, till steg 2 och 3. Vi arbetar med stor medkänsla, kärlek och närvaro. 
Grundläggande är att du vill utvecklas och hjälpa andra i sin utveckling och i sitt läkande. 
Kurserna hålls i en naturskön miljö som främjar din utveckling och integrering av energin. 


Steg 1: 21-22 januari eller 18-19 mars 2023 
Vi kommer att arbeta intuitivt och lära dig hitta kontakten med din källa till healing. Kursen handlar om att du hittar ditt eget unika sätt att använda energin. Du kommer även få en massa tips om hur man kan göra, som ger en trygghet och bra grund när man är nybörjare. 
Vi varvar teori med praktiska övningar, enskilt eller tillsammans i grupp. Allt för att du ska komma i kontakt med din inre visdom, källan till all kraft. I grundkursen handlar det främst om att börja med ditt eget läkande på alla plan. Fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Du kan även behandla andra efter denna kurs, men vår rekommendation är att du lägger fokus vid dig själv under början av denna process. 
Pris för steg 1: 2 500 kr 

Steg 2: 28-30 april eller 7-9 juli 2023 
Efter att ha gått grundkursen kan du räkna med att du ser på livet med nya ögon. Du har läkt mycket i dig själv, du har kommit vidare i frågor eller situationer du kanske varit fast i en tid. Du upplever mer frid, lugn och medvetenhet. Nu vill du gärna hjälpa andra att komma dit. Kanske du redan börjat ge andra behandlingar och nu får du ännu fler verktyg för att fördjupa din praktik. Du går djupare, blir starkare, allt blir klarare. Din livsväg blir tydligare och du börjar prioritera annorlunda. 
Pris för steg 2: 3 000 kr

Steg 3: 15-17 september eller 10-12 november 2023
Nu ger vi ytterligare verktyg och förstärker dina kanaler ytterligare. Du får lära dig att sända healing över avstånd och tid och en massa andra magiska saker. Denna helg är en ren förstärkningshelg för dig och hela gruppen. Du blir en del av ett nätverk med likasinnade där ni stärker varandra och lär er av varandra. 
Pris för steg 3: 3 500 kr

Mellan utbildningstillfällena träffas vi via Zoom och på vår Facebookgrupp för att utbyta erfarenheter. 
För att gå steg 2 och 3 behöver du ha deltagit i steg 1, men du kan självklart dela upp utbildningen under flera år om det passar dig bättre och du vill ge varje steg mer tid.