Search

Kurser

KURSER

NLP coach

För dig som vill bli coach och även kunna styra ditt eget liv i rätt riktning erbjuder vi coach-utbildningar med NLP-inriktning i tre nivåer.
NLP- vad är det? 
NLP står för Neuro (nervsystemet) Lingvistisk (språket) Programmering (sätt att fungera). Med andra ord hur vår hjärna och vårt språk är ”programmerade” att fungera. Resultatet av detta ser vi i våra beteenden och mönster i olika situationer. I de fall vi inte är nöjda med ett beteende eller mönster är NLP ett mycket kraftfullt verktyg för att ändra på det. Inom NLP skapar vi modeller av olika framgångsrika människor. Genom att ta efter de som redan lyckats kan vi andra nå längre och utveckla liknande färdigheter.
Utbildningsnivå 1-3
Diploma: Den första och grundläggande kursen på nivå 1 i coaching. Här får du bland annat lära dig att lyssna aktivt samt att ställa öppna kraftfulla frågor. 
Practitioner: I nivå 2 får du ytterligare användbara verktyg och övningar som fördjupar din förmåga att coacha. 
Master: I nivå 3 kommer du att få avancerade verktyg och en djupare förståelse för hur vi är programmerade och hur vi kan ändra dessa programmeringar.

För prisinformation och kursdatum kontakta karin@andrins.se
KURSER

Yoga och meditation 

Vi skapar kurser och evenemang som ger dig återhämtning och kraft genom yoga och meditation.  
Yoga
Vi sätter ihop yogadagar, retreats och evenemang kring yoga, meditation och andra former av avspänning och självutveckling. 

Karin är yingyoga, barn- och ungdomsyogainstruktör och har ett brett närverk inom yogan i Sverige och utomlands. 

Yinyoga är en meditativ yogaform med enkla positioner som alla kan göra. 
Barnyogan bygger på att med hjälp av yogasagor leka barnen in i olika positioner. 
Ungdomsyogan är baserad på terapeutisk yoga och är en stor hjälp för ungdomar att varva ner från stressen kring att vara tonåring. 
Meditation
Vi lär ut enkla men kraftfulla meditationstekniker som alla enkelt kan använda i sin vardag. Ett syfte kan vara att minska stressen och komma in i avslappning. Ett annat kan vara att komma närmare sig själv och lära sig lyssna inåt.